Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Satakunnan ammattikorkeakoulun koordinoiman BOOSTED-projektin tavoitteena on yhdenmukaistaa ja kehittää matkailun liiketoimintaosaamista Itämeren alueella, jotta Itämeren kilpailukyky ja vetovoima yhtenäisenä matkailukohteena vahvistuu.
LiviHeri, Living with Cultural Heritage, on kolmen Itämeren alueen historiallisen kaupungin yhteinen kestävän matkailun hanke. Rauman ja Visbyn vanhat keskustat ovat jo UNESCON maailmanperintökohteiden listalla, Kuldiga on aielistalla. Maailmanperinnön lisäksi kaupunkeja yhdistää pieni koko ja haasteellinen saavutettavuus; kaikissa on alle 40 000 asukasta, etäisyys suuriin kaupunkeihin mitataan tunneissa ja julkisen liikenteen käyttäminen vaatii vierailijalta hieman sitkeyttä.
Pohjoismainen matkailututkimuksen symposium viettää 25-vuotisjuhliaan Turussa syyskuun viimeisellä viikolla. Konferenssiin saapuu yli 160 matkailututkijaa 15 maasta, pääasiassa Pohjoismaista, mutta kaukaisimmat vieraat tulevat Uudesta Seelannista ja Yhdysvalloista.
In conjunction with the 25th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality Research, Muchazondida Mkono from the University of Queensland, Australia, will lecture to the students and researchers of Turku Tourism Academy.
he conference programme is ready! We reserve the right to small changes but the closing time is final so all of you can make it to your flight. We will post more information on the parallel sessions soon. Stay tuned!
Från och med hösten 2016 antar yrkeshögskolan Novia inte restonomstuderande. Istället har tradenomutbildningen omarbetats så att studerande nu kan profilera sig inom tre områden: redovisning, marknadsföring och turism.
Ministeriön päätöksellä otettiin vuonna 2011 viimeiset restonomiopiskelijat Turun ammattikorkeakouluun. Nyt on rehtorin päätöksellä aika aloittaa hyvinvointimatkailun suuntautumispolku tradenomiopintojen sisällä.
25th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality -konferenssi järjestetään Turussa 28-30.9.2016. Kyseessä on Northorsin 25-vuotisjuhlakonferenssi ja osallistujia on odotettavissa lähes 200, sillä tutkimusabstrakteja saatiin arvioitavaksi yli 155 ja ne tulivat lähes 20 eri maasta. Konferenssia edeltää jatko-opintoseminaari, johon saapuu yli 20 jatko-opiskelijaa suomesta ja muualta maailmasta.
Oletko ratsastanut kamelilla , kokeillut Turkissa hamamia tai opetellut Toscanassa paikallisen kinkun ja pastan saloja? Aktiivinen, paikalliseen elämäntapaan ja paikallisiin ihmisiin tutustuminen on kansainvälisesti kasvava matkailun trendi. Matkailun edistämiskeskus tunnisti tutkimuksissaan jo muutamia vuosia sitten tarpeen kehittää suomalaiseen elämäntapaan liittyvää, tuotteistettua tarjontaa niin sanotulle modernien humanistien kohderyhmälle, joka karttaa massaturismia ja haluaa aitoja kokemuksia.
Humanistinen ammattikorkeakoulu on mukana suomalais-virolaisessa Central Baltic -hankkeessa Lights On! Hankkeessa nostetaan valokeilaan kahdeksan historiallista matkakohdetta. Suomen kohteet ovat Raaseporin linna, Kuusiston piispanlinna, Rapolan linnavuori ja Vallisaaren linnakesaari. Viron kohteet ovat Keila-Jõan puisto, Lõhaveren linnoitus, Neerutin linnavuori ja Varbolan linnavuori.
RSS ATOM