Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Lights on! -hankkeessa etsitään uudenlaisia, osallistavia, pelillisiä ja yhteisöllisiä keinoja tuoda menneet ajat omakohtaisiksi elämyksiksi.
Turku Tourism Academy will organize a large international conference in September 28th-30th, 2016.
Turun Matkailuakatemian yhteinen tutkimusseminaari järjestetään tiistaina 17.11.2015 klo 13-15.30 Yrkeshögskolan Novian tilassa 524 Auditoriet (Nunnakatu 4). Tervetuloa!
Turun Matkailuakatemia on toiminut alueen korkeakoulujen yhteistyöverkostona jo yli 10 vuotta. Nyt korkeakoulujen välistä yhteistyötä tiivistetään kumppanuussopimuksen avulla.
Hyvinvointimatkailu on nostettu Turun ammattikorkeakoulun uuden strategian yhdeksi osaamiskärjeksi.
Restonomiopiskelijat Minna Aittala, Pauliina Jokela, Laura Lahtovaara ja Nelli Nurmi Turun ammattikorkeakoulusta muodostivat voittoisan Föri-tiimin, joka ylsi kärkeen alan opiskelijoille suunnatussa valtakunnallisessa kilpailussa Rovaniemellä.
Uusi julkaisu esittelee 14 reittiehdotusta omatoimimatkailijalle
Hyvinvoinnin Välitystoimisto on osaamis- ja innovaatioverkosto, jonka tavoitteena on kehittää osallistavan taiteen tuotantoa ja markkinoita kokoamalla ensimmäistä kertaa taiteilijat, tuottajat sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset yhteen.
TEM ja Visit Finland järjestivät Matkailutilastot ja -trendit aamupäivän 20.3.2015
Syksyn 2014 aikana Turun yliopistossa on valmistunut kaksi matkailuaiheista väitöskirjaa. Elokuussa FM Tuomas Hovi puolusti folkloristiikan alaan kuuluvaa väitöstutkimustaan ”Kulttuuriperintöä fiktion kautta. Dracula-turismi Romaniassa”. Marraskuussa puolestaan tarkastettiin KTM Juulia Räikkösen talousmaantieteen alaan kuuluva väitöstutkimus ”Elämyksiä elämääsi – Matkanjärjestäjien ja matkaoppaiden rooli valmismatkakokemusten luomisessa ja johtamisessa”.
RSS ATOM