Matkailun gradut ja opparit estradilla I

9.11.2011

Opiskelijat vastaamassa työelämän tutkimus- ja kehittämistarpeisiin Turun Matkailuakatemian järjestämässä seminaarissa 17.11.

Aika: 17.11.2011 klo 8.30 - 12.15
Paikka: Turun yliopiston kauppakorkeakoulu (LS07)

Turun Matkailuakatemian järjestämässä seminaarissa elinkeinoelämän ja eri julkisen sektorin edustajat keskustelevat paneelissa opiskelijoiden opinnäyte- ja gradutoimeksiannoista ja tutkimustarpeista. Siitä, mitä tarpeita elinkeinolla ja työelämällä on ja mitä hyviä tuloksia on saatu aikaan jo tehdyillä opiskelijalähtöisillä tutkimuksilla ja opinnäytteillä.

Lisäksi keskustelemassa ovat Sanna Lillbroända-Annala Åbo Akademista ja Janne Lindstedt Turun yliopiston kauppakorkeakoulusta. He jakavat kokemuksiaan haastatteluaineiston keruusta ja analysoinnista osana tutkimustyötä.

Estradille pääsevät myös alan opiskelijat mm. Turun yliopiston kauppakorkeakoulun, Kaupan ja palveluiden maisteriohjelman KTM Marleena Lehtonen, joka esittelee graduaan: "Sosiaalinen media osana palveluyritysten kuluttajamarkkinointia. Miten matkatoimistot kokevat sosiaalisen median?" sekä Novian Katri Virkkala opinnäytetyöllään: ”Stamkunders behov av tjänster på kryssningsfartyg”.

Seminaariyleisönä ovat Turun eri korkeakoulujen matkailun opiskelijat.