CreaDive -hanke tarjoaa yrittäjyys- ja urapolkuvalmennuksia myös matkailualan toimijoille

12.6.2024

Hankkeen tilaisuus
CreaDive -hankkeen tilaisuus maaliskuussa 2024. Kuvaaja Eveliina Inkinen.

CreaDive -hankkeessa valmennetaan luovien alojen nykyisiä ja tulevia ammattilaisia ja kehitetään heille pysyvä, yhteisöllinen ja monikulttuurinen työnteon alusta. Luovien alojen toimijoille suunnattuja maksuttomia yrittäjyys- ja urapolkuvalmennuksia järjestetään yhteensä kuudessa jaksossa vuosien 2024-2025 aikana. CreaDive-hanke järjestää myös verkostoitumis- ja palvelumuotoilutyöpajoja.

Ensimmäisen valmennusjakson käytyään osallistuja voi jatkaa neljän kuukauden mittaiselle hautomovalmennusjaksolle, jonka aikana valmennettava, joko yksin tai tiimissä, jatkaa ohjatusti oman liikeideansa kehittämistä ja viemistä oikeille markkinoille. Tämän jatko- eli hautomovalmennuksen sisältöinä ovat mm. liikeidean kehittäminen palvelumuotoilun menetelmillä, myynti- ja markkinointivalmennus, tiimityöskentelytaidot, yritystoiminta ja taloudenhallinta.

Projektipäällikkö Eveliina Inkinen Humakista kertoo, että matkailualan yrittäjien ja alalle haluavien kannattaa myös ehdottomasti hakea mukaan valmennukseen! Laajat valmennussisällöt sopivat hyvin esimerkiksi kulttuurimatkailualan osaajille. Seuraavat valmennukset alkavat tammikuussa 2025, joihin haku aukeaa lokakuussa 2024. Lisäksi Eveliina toivottaa matkailualan toimijat lämpimästi tervetulleeksi kaikkiin luovien alojen ekosysteemin kehittämiseen liittyviin verkostoitumistapaamisiin ja palvelumuotoilutyöpajoihin. Kutsulistalle pääsee ottamalla yhteyttä sähköpostitse: eveliina.inkinen [a] humak.fi

Hankkeen toteuttajana on Turun matkailuakatemiassa aktiivisesti toimiva Humanistinen ammattikorkeakoulu ja osarahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto+, lisätietoa CreaDiven sivulta.

 Laura Päiviö-Häkämies

Yliopettaja, FT, Humak

Kirjoittaja on CreaDive -hankkeen ohjausryhmän jäsen