KUTSU: FIT ME -hankkeen loppuseminaari 25.4.

2.4.2024

FIT ME! -hankkeen loppuseminaari “Väylillä ja verkoissa – matkailuliikkumisen tulevaisuus” 25.4.2024 Suomenlinnassa. Tervetuloa! 

 Kutsumme sinut FIT ME! -hankkeen järjestämään loppuseminaariin “Väylillä ja verkoissa – matkailuliikkumisen tulevaisuus” 25.4.2024 Suomenlinnaan (9:30-16:00) tai etäyhteyksin (12:00-16:00).   

 Tule mukaan kuulemaan sekä keskustelemaan: Mitä matkailuliikkumisen kehittämisessä on huomioitava Suomessa nyt ja tulevaisuudessa? Millaista kehittämistyötä matkailukohteen digitaalinen ja fyysinen saavutettavuus edellyttää?   

FIT ME! -hankkeen loppuseminaari pureutuu edellä mainittuihin kysymyksiin asiantuntijapuheenvuorojen, yritysedustajien paneelin sekä kommenttien keinoin.

Päivän esiintyjinä ovat mm. tutkimusprofessori Heikki Ailisto VTT:ltä, FIT ME! -tutkimushankkeen yritysedustajat sekä tutkimustuloksia esittävät asiantuntijat. Mielenkiintoa nostattavia kommentteja antavat asiantuntijat Visit Finlandista, TEM:sta sekä matkailualueelta. Päivän tarkemman ohjelman löydät ilmoittautumislinkistä. 

 

Tervetuloa siis torstaina 25.4.2024 joko klo 9:30-16:00 Suomenlinnaan tai klo 12:00-16:00 etäyhteyksin kuulemaan ja keskustelemaan matkailuliikkumisen tutkimustuloksista sekä tulevaisuuden suuntaviivoista!

Varaa paikkasi 15.4.2024 mennessä; Suomenlinnassa on tilaa 40 ensimmäiselle!  

Ole hyvä ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://forms.office.com/e/JbWPVFWb3P  Kutsua saa mielellään jakaa!

Lisätietoa tapahtumasta: Minni Haanpää / Lapin yliopisto, minni.haanpaa@ulapland.fi, puh. 040 484 4192 

Valtakunnallisessa FIT ME! -hankkeessa (www.matkailuliikkuminen.fi) kehitetään kotimaisten ja kansainvälisten yksilömatkailijoiden liikkumismahdollisuuksia Suomessa ja matkakohteiden saavutettavuutta ja palvelutasoa digitalisaation keinoin. Tavoitteena on luoda matkailuliikkumiseen uudenlaisia, digitalisaatiota hyödyntäviä palveluita ja vientiliiketoimintaa. Hanketta rahoittaa Business Finland / Co-Innovation ohjelma.