Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Suomen matkailututkimuksen seura ry:n järjestämä VIII Matkailu- ja vapaa-ajantutkimuksen symposium järjestettiin 14.–15.3.2013 Imatralla teemalla ”Matkailun kasvusuuntia - Tekevätkö venäläiset Suomesta matkailumaan?”
Puistot kiinnostavat ihmisiä ja usein puistot liittyvät toiminnallisesti arvokkaisiin historiallisiin kohteisiin. Harva taho on kuitenkaan tuotteistanut omia puistojaan matkailukäyttöön. Silti kaupunkien keskuspuistoissa ja monissa linnojen ja kartanoiden puistoissa on vuosittain miljoonia kävijöitä, Suomessakin varmasti satoja tuhansia – pelkästään vappuna Helsingin Kaivopuistossa ja Turun Puolalanmäen puistoissa oli kymmeniä tuhansia juhlijoita.
Huhtikuusta 2012 vuoden 2013 loppuun jatkuva Matkalla Kustavissa -hanke tukee Kustavin matkailustrategian (2012 – 2016) tavoitteita, joita ovat mm. sesongin pidentäminen, palvelujen laadun parantaminen ja ryhmätarjonnan tuotteistaminen.
Turun ammattikorkeakoulun hallinnoiman WelDest (Health and Well-being in Tourism Destination) hankkeen eka uutiskirje on ilmestynyt
Matkailu.org on matkailututkijoille, -elinkeinolle ja matkailun kehittäjille tarkoitettu yhteisöllinen matkailualan tutkimustiedon verkkopalvelu. Se kokoaa matkailutiedon uutisvirtaa eri lähteistä yhteen paikkaan. Matkailu.orgissa voit
Restonomiopiskelijan silmin
Matkalla Kustavissa -hanke etsii tekijöitä
Joudumme valitettavasti perumaan 22.11.2012 seminaarin.
Löytyvät täältä sitä mukaa, kun saamme ne alustajilta!
Huikean suosion takia siirrymme suurempiin tiloihin Turun yliopistonmäelle
RSS ATOM