Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Ei siit SoMest mittä appu olis? Sosiaalisen median hyödyntäminen matkailuliiketoiminnassa
Opiskelijat vastaamassa työelämän tutkimus- ja kehittämistarpeisiin Turun Matkailuakatemian järjestämässä seminaarissa 22.11.2012
Tervetuloa kuulemaan maakunnan matkailuhankkeista ja esittelemään omia hankkeitanne Villa Apolloon Paraisille
Opiskelijat vastaamassa työelämän tutkimus- ja kehittämistarpeisiin Turun Matkailuakatemian järjestämässä seminaarissa 17.11.
Mitä opittavaa suomalaisilla on maailman TOP10-brändeistä? Entä kulttuurikaupunki Turku? Kansainväliset tutkimukset osoittavat, että brändin avulla voidaan saada huomattavaa taloudellista arvoa yrityksille ja niiden tuotteille. Brändinrakennuksen haasteita ja mahdollisuuksia esiteltiin BrandDay – Turku2011 -seminaarissa perjantaina 16.9.
Turku Touringissa toimiva kansallinen Kulttuurin ketju – kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen -hanke etsii korkeakouluopiskelijaa harjoitteluun syksyksi 2011.
Seminaarissa jatketaan toukokuussa aloitettua keskustelua tuotekehityksen parhaista käytännöistä ja itämeren alueen maaseutu- ja rannikkomatkailun edistämisestä sekä verkostoidutaan Itämeren alueen matkailuyrittäjien ja -organisaatioiden kanssa. Seminaarin työkieli on englanti.
Uusin numero nyt ilmestynyt
Turun Matkailuakatemia järjestää matkailun brändäämisaiheisen seminaarin 16.9.2011 klo 9-16 Turun kauppakorkeakoululla.
RSS ATOM