Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä järjestetään kansainvälinen kesäkoulu 12.-23.8. yhteistyössä latvialaisen ja liettualaisen yliopiston kanssa. Kesäkoulun teemana on kestävän kehityksen matkailu - Sustainable Tourism.
Löydät oheisesta dokumentista lisää tietoa siitä, missä voit opiskella matkailua.
Hiljaisimpien matkailukuukausien aikana on hyvä etsiä uusia ajatuksia yrityksen tai matkailukohteen kilpailukyvyn parantamiseen. Turun ammattikorkeakoulun kahdesta matkailuyrityksille ja kehittäjille suunnatusta matkailujulkaisusta löytyy lukuisia ajankohtaisia näkökulmia matkailuyrityksen ja -kohteen kehittämiseen.
Humanistinen ammattikorkeakoulu järjestää Petäjävedellä 18.-20.11.2018 kansainvälisen seminaarin, joka käsittelee maailmanperintökohteiden matkailullista kehittämistä ja tuotteistamista paikallisista lähtökohdista.
Innovaatiokilpailussa etsitään uusia ratkaisuja lähimatkailua ja virkistymistä sekä kulttuurin kuluttamista edistämään.
Turku Business Region kutsuu Varsinais-Suomen matkailuyritykset Matkailun digiaamu -aamiaistilaisuuteen 14.6. klo 8.30-11.30 hotelli Marina Palaceen.
Turku on elävä opiskelijakaupunki, jonka akateeminen historia ulottuu keskiajalle. Akateeminen historia ja nykypäivän tieteellinen tutkimus voisivat kuitenkin näyttäytyä vielä vahvemmin niin Turun ja lähiseudun asukkaille kuin matkailijoillekin.
Lördagen den 21.4 kl. 12-15 anordnas evenemanget "Nya skärgårdsleder - nya kultur- och naturupplevelser" i Forumkvarteret i Åbo.
RSS ATOM