Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Humanistinen ammattikorkeakoulu järjestää Petäjävedellä 18.-20.11.2018 kansainvälisen seminaarin, joka käsittelee maailmanperintökohteiden matkailullista kehittämistä ja tuotteistamista paikallisista lähtökohdista.
Innovaatiokilpailussa etsitään uusia ratkaisuja lähimatkailua ja virkistymistä sekä kulttuurin kuluttamista edistämään.
Turku Business Region kutsuu Varsinais-Suomen matkailuyritykset Matkailun digiaamu -aamiaistilaisuuteen 14.6. klo 8.30-11.30 hotelli Marina Palaceen.
Turku on elävä opiskelijakaupunki, jonka akateeminen historia ulottuu keskiajalle. Akateeminen historia ja nykypäivän tieteellinen tutkimus voisivat kuitenkin näyttäytyä vielä vahvemmin niin Turun ja lähiseudun asukkaille kuin matkailijoillekin.
Lördagen den 21.4 kl. 12-15 anordnas evenemanget "Nya skärgårdsleder - nya kultur- och naturupplevelser" i Forumkvarteret i Åbo.
Turun kaupunki tilasi Turun yliopistolta matkailun kehittämisen ja strategiatyöskentelyn tueksi Varsinais-Suomen matkailun nykytila -tutkimuksen. Nimensä mukaisesti tutkimuksen tavoitteena on selvittää Varsinais-Suomen matkailun nykytilaa mahdollisimman kattavasti olemassa olevien tutkimusten ja tilastojen valossa.
Vihreän ja sinisen talouden kasvu synnyttää uutta liiketoimintaa ja tuo hyvinvointia. Se tarjoaa mikroyrittäjille uusia liiketoimintamahdollisuuksia korkean arvonlisän tuotteiden ja palvelujen kasvavan kysynnän myötä.
Suomalaiset vesistöt ovat puhtaita ja tarjoavat ainutlaatuista luonnonrauhaa. Vesistöjemme luonnonarvot ja niiden tarjoamat mahdollisuudet ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä ovat kuitenkin vielä pitkälti hyödyntämättä.
Liitteenä seminaariesitykset pdf-tiedostoina
Kolmas Heritage, Tourism and Hospitality, International Conference (HTHIC) pidettiin Porin yliopistokeskuksessa, 27.-29.9.2017.
RSS ATOM