Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Developing a Competitive Health and Well-being Destination auttaa matkailukohteita kehittämään toimintaansa.
SAMK osallistuu Itä-Suomen yliopiston vetämään hankkeeseen matkailun sähköisen liiketoiminnan koulutuskokonaisuuden luomiseksi Suomeen. Mukana on myös suuri joukko matkailua opettavia ammattikorkeakouluja Suomesta.
Satakunnan ammattikorkeakoulu kartoitti esiselvitys- ja tiedotushankkeessaan (1.9.2013-30.10.2014/Maaseuturahasto) Green Care -toimintaa Satakunnassa. Green Care -toiminta on luonnon tavoitteellista hyödyntämistä ihmisten elämänlaadun ja hyvinvoinnin edistämiseksi.
Maaseutumatkailuyrittäjien ja -toimijoiden yhteistyötä, tiedonvälitystä sekä liiketoimintaosaamista kehitetään Satakunnan maaseutumatkailun koordinointihankkeessa (1.9.2013-31.12.2014/Maaseuturahasto). Hanke nivoo yhteen sirpaleista maaseutumatkailun kenttää Satakunnassa
Matkailun alueellinen tulevaisuusfoorumi kokoontui ensi kertaa 12.11.2014 Turun Matkailuakatemian kutsusta. Varsinais-Suomen matkailualan koulutuksen ennakointi on osa ELY-keskuksen ja Varsinais-Suomen liiton koordinoimaa toimialakohtaista ennakointia, jolla tuetaan potentiaalisten kasvualojen kehitystä ja vaikutetaan esimerkiksi Valtioneuvoston koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelmaan 2015 – 2020.
Seminaari pidettiin 25.11.2014 Turun ammattikorkeakoulussa. Paikalla oli niin opiskelijoita kuin opettajiakin kuuntelemassa mainioita esityksiä.
Matkailun alueellinen tulevaisuusfoorumi kokoontui ensi kertaa 12.11.2014. Järjestäjien tavoitteena oli saada paikalle mahdollisimman paljon sellaisia yrityksiä ja organisaatioita, joille matkailijat ovat merkittävä asiakasryhmä.
Matkailun alueellinen tulevaisuusfoorumi kokoontuu ensi kertaa 12.11.2014. Tule vaikuttamaan alueemme matkailuelinkeinon ja koulutuksen tulevaisuuteen! Tilaisuus on osa ELY-keskuksen ja Varsinais-Suomen liiton koordinoimaa toimialakohtaista ennakointia, jolla tuetaan potentiaalisten kasvualojen kehitystä ja vaikutetaan esimerkiksi Valtioneuvoston koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelmaan 2015 – 2020.
Ovat nyt kaikki saatavilla
WelDest -hankkeen loppuseminaari järjestetään 16.- 17.9.2014 Turun ammattikorkeakoulun tiloissa. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki alasta kiinnostuneet, matkailukohteiden markkinoijat, matkailu- ja hyvinvointipalvelualojen toimijat, kehittäjät, tutkijat ja opiskelijat. Seminaari pidetään Lemminkäisenkadun kampuksella. Kaksipäiväisessä seminaarissa perehdytään hyvinvointimatkailukohteiden kehittämishanke WelDestin tuloksiin, sekä kuullaan hyvinvointimatkailun ammattilaisia. Luennoitsijoina ovat muun muassa Henna Konu, Anna Bjurstam, László Puczko, Nina Tsymbal.
RSS ATOM