Tervetuloa! Välkommen! Welcome!

Ajankohtaista

Turun yliopiston kasvitieteellisessä puutarhassa kuvattiin viime kesän Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvaa. Nyt kuvankauniin lummelammen rannalla voi ihastella elokuvasta tuttua tuulimyllyä ja Kalervon kasvimaata.
Miia Grénman Turun yliopistosta puolusti väitöstutkimustaan ”IN QUEST OF THE OPTIMAL SELF. Wellness consumption and lifestyle – A superficial marketing fad or a powerful means for transforming and branding oneself?” 15.3.2019. Vastaväittäjänä oli professori Raija Komppula Itä-Suomen yliopistosta.
Matkailualan ennakointityöpajassa hahmoteltiin toimialan keskeisiä sisältöjä ja kehittämisteemoja. Lisäksi ennakointiin, millaiset ilmiöt vaikuttavat toimialan muotoutumiseen lähitulevaisuudessa. Tilaisuus järjestettiin 16.5. Raisiossa, Raision seudun koulutuskuntayhtymän tiloissa. Kolmisenkymmentä varsinaissuomalaista matkailualan työelämän edustajaa, koulutuksen järjestäjää ja alue- ja TE-hallinnon edustajaa pohtivat yhdessä Varsinais-Suomen matkailualan tulevaisuuden näkymiä.
Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä järjestetään kansainvälinen kesäkoulu 12.-23.8. yhteistyössä latvialaisen ja liettualaisen yliopiston kanssa. Kesäkoulun teemana on kestävän kehityksen matkailu - Sustainable Tourism.
Löydät oheisesta dokumentista lisää tietoa siitä, missä voit opiskella matkailua.
Hiljaisimpien matkailukuukausien aikana on hyvä etsiä uusia ajatuksia yrityksen tai matkailukohteen kilpailukyvyn parantamiseen. Turun ammattikorkeakoulun kahdesta matkailuyrityksille ja kehittäjille suunnatusta matkailujulkaisusta löytyy lukuisia ajankohtaisia näkökulmia matkailuyrityksen ja -kohteen kehittämiseen.
Humanistinen ammattikorkeakoulu järjestää Petäjävedellä 18.-20.11.2018 kansainvälisen seminaarin, joka käsittelee maailmanperintökohteiden matkailullista kehittämistä ja tuotteistamista paikallisista lähtökohdista.
Innovaatiokilpailussa etsitään uusia ratkaisuja lähimatkailua ja virkistymistä sekä kulttuurin kuluttamista edistämään.
RSS ATOM