Matkailu- ja ravitsemisalan vastuullinen esihenkilöosaaminen | Osaajakoulutus 25-32op

27.8.2025

Onko tavoitteenasi esihenkilötehtävät matkailu- ja ravitsemisalalla? Ravintola-alalla kaivataan osaavia esihenkilöitä. Nyt on haku päällä vuoden mittaiseen työn ohessa suoritettavaan matkailu- ja ravitsemisalan esihenkilökoulutukseen, joka toteutetaan Turun ammattikorkeakoulun toimesta. Tarve osaajakoulutukseen on tullut elinkeinoelämältä, ja Turun kauppakorkeakoulu on toivonut tällaista koulutusta työvoimapulaa helpottamaan.

Uuden osaajakoulutuksen esihenkilötyön ja johtamisen opinnot valmistavat sinua toimimaan tehokkaasti ja vastuullisesti johtotehtävissä huomioiden työyhteisön ja työhyvinvoinnin merkityksen. Koulutuksen aikana syvennät myös osaamistasi palveluiden suunnittelussa, organisoinnissa, toteutuksessa ja kehittämisessä.

Vuoden kestävä Matkailu- ja ravitsemisalan vastuullisen esihenkilöosaamisen osaajakoulutus on suunnattu matkailu- ja ravitsemisalaa opiskelleille tai alalla työskenteleville henkilöille , jotka haluavat edetä urallaan esihenkilö- ja johtamistehtäviin. Koulutus on suunniteltu työn ohessa suoritettavaksi.

Hae lokakuussa 2025 alkavaan osaajakoulutukseen 19.9. klo 15.00 mennessä:

http://hootsuite.turkuamk.fi/p6Gq50WJm7n

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen (Jotpa) rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.