Matkailu yhdeksi Turku Business Regionin kärkiteemoista

31.5.2018

Turku Business Region kutsuu Varsinais-Suomen matkailuyritykset Matkailun digiaamu -aamiaistilaisuuteen 14.6. klo 8.30-11.30 hotelli Marina Palaceen.

Turku Business Regionin Experience-kärkialan aiempien kärkiteemojen peli- ja elokuvateollisuuden rinnalle on tullut nyt myös matkailu. Elämyskärkialaa johtaa elokuvakomissaari Teija Raninen, ja matkailun kehittämispäällikön tehtävässä toimii Petra Niskanen. Tiimissä työskennellään matkailuyritysten kehittämisen parissa tavoitteena lisätä alueen vetovoimaisuutta, kilpailukykyä ja tunnettuutta.

Turku Business Region kutsuu Varsinais-Suomen matkailuyritykset Matkailun digiaamu -aamiaistilaisuuteen 14.6. klo 8.30-11.30 hotelli Marina Palaceen kuulemaan Visit Finlandin kuulumisia ja vinkkejä asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiin digikanavissa sekä keskustelemaan tämän päivän haasteista.

Matkailun digiaamu on osa Varsinais-Suomen liiton rahoittamaa Matkailun digitaaliset ja fyysiset palveluketjut -hanketta, jonka tavoitteena on saada Varsinais-Suomen ja Turun seudun matkailutuotteita paremmin kansainvälisten matkailijoiden saataville, edistää matkailuyritysten liikevaihdon kasvua ja parantaa digiosaamista. Syksyllä luvassa on lisää tilaisuuksia, joissa yrityksillä on mahdollisuus tutustua mm. matkailun digitaalisiin myynti- ja jakelualustoihin. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Ira Lahovuo.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen https://www.lyyti.in/matkailun_digiaamu