Etsitään harjoittelijaa kulttuurimatkailuhankkeeseen

22.8.2011

Turku Touringissa toimiva kansallinen Kulttuurin ketju – kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen -hanke etsii korkeakouluopiskelijaa harjoitteluun syksyksi 2011.

Harjoittelupaikka sopii esimerkiksi viestinnän, historian tai muiden kulttuuriaineiden opiskelijalle. Noin kolmen kuukauden harjoittelu voidaan suorittaa elokuun ja joulukuun välisenä aikana, sopimuksen mukaan myös osa-aikaisesti.

Kulttuurin ketju -hanke edistää kulttuuri- ja matkailutoimijoiden verkostomaista yhteistyötä ja rakentaa kulttuurikohteiden matkailullista laadunkehittämisohjelmaa. Tavoitteena on luoda uusia kulttuurimatkailutuotteita sekä käytännön työvälineitä alojen toimijoille. Vuoden 2011 lopussa päättyvä hanke toimii Turussa, Rovaniemellä, Mäntässä ja Helsingissä.

Harjoittelija auttaa hankkeen projektihenkilöstöä syksyn aikana erilaisissa viestinnällisissä tehtävissä, jotka liittyvät muun muassa kulttuuri-, matkailu- ja luovien alojen verkkoyhteisöön (kulmat.fi) sekä hankkeessa rakennettavaan kulttuurimatkailun sähköiseen reittikarttaan. Lisäksi harjoittelija osallistuu hankkeen loppuseminaarin järjestelyihin ja muihin sopiviksi katsottuihin työtehtäviin.

Harjoittelu Kulttuurin ketju -hankkeessa tarjoaa aitiopaikan tutustua ja verkostoitua maamme kulttuuri- ja matkailutoimijoiden kanssa ja oppia lisää sekä kulttuuri- että matkailualan kehittämisestä. Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

Toivomme harjoittelijalta hyvää kirjallista ilmaisua, kulttuurin ja matkailun tuntemusta, reipasta asennetta ja mielellään myös sosiaalisen median ja sähköisen toimintaympäristön tuntemusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja hae paikkaa viimeistään 30.8.2011.

 

Kaisa Kutilainen                                       040 741 0199                                           Turku Touring

projektikoordinaattori                              kaisa.kutilainen@turku.fi                         Aurakatu 4

Kulttuurin ketju -hanke                             www.kulmat.fi                                          20100 TURKU

 

Keväällä 2009 käynnistynyt Kulttuurin Ketju – Kulttuurin matkailullinen tuotteistaminen -hanke on opetus ja kulttuuriministeriön valtakunnalliseen Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelmaan kuuluva, Hämeen ELY-keskuksen rahoittama ESR-hanke, jota hallinnoi Turku Touring. Hanke on osa Varsinais-Suomen Matkailun ja elämystuotannon osaamiskeskuksen (OSKE) toimintaa.