Matkailututkijat kokoontuvat syksyllä Turkuun

3.6.2016


25th Nordic Symposium on Tourism and Hospitality -konferenssi järjestetään Turussa 28-30.9.2016. Kyseessä on Northorsin 25-vuotisjuhlakonferenssi ja osallistujia on odotettavissa lähes 200, sillä tutkimusabstrakteja saatiin arvioitavaksi yli 155 ja ne tulivat lähes 20 eri maasta. Konferenssia edeltää jatko-opintoseminaari, johon saapuu yli 20 jatko-opiskelijaa suomesta ja muualta maailmasta.

Luvassa on valtava määrä esityksiä mielenkiintoisista matkailututkimuksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät konferenssin teemaan ”25 Years of Nordic Tourism and Hospitality Research - Balancing Dichotomies”. Pääpuhujiksi saapuvat Reidar J Mykletun Norjasta, Stuart Roper Iso-Britanniasta, Muchazondida Mkono Australiasta ja Suomea edustaa Tom Selänniemi.

 

Konferenssiin ovat tervetulleita osallistumaan kaikki matkailututkimuksesta ja -koulutuksesta kiinnostuneet. Konferenssin hinta 445 € (19.6.16 asti) sisältää kahden konferenssipäivän lisäksi tervetulotilaisuuden ja 25-vuotisjuhlagalan illallisineen ja juomineen. Mikäli osallistujamäärä suinkin antaa myöden, voi konferenssiin osallistua myös vain yhtenä päivänä (joko torstai tai perjantai, 120 €, ei sisällä iltajuhlaa). Lisätietoa konferenssista löytyy osoitteesta www.utu.fi/25thnordicsymposium ja www.facebook.com/25thnordicsymposium. Turussa tavataan!